”Ikke et ondt ord om mine tidligere arbejdspladser, men her er der altså bare et sammenhold udover det sædvanlige. Når vi er en relativt lille virksomhed, kan man ikke rigtigt undgå at komme hinanden ved. Vi deler viden, erfaringer og røverhistorier, og der er kort vej til et godt grin hver dag. Hvert år tager vi en tur til udlandet, og sidste år var vi tre dage i Italien, hvor hyggen var i fokus. Det skaber et super fedt arbejdsmiljø, hvor man glæder sig til at møde op hver morgen.”

– Michelle Peters Hindse, Teknisk Designer, CK Land

Vil du designe projekter i hele landet hos CK Land?

Er du en dygtig teknisk designer med mindst 3 års erfaring? Kender du MicroStation til fingerspidserne, og er du ikke bange for at spørge, hvis der er noget du ikke ved? Så er dette job noget for dig!

Hos CK Land A/S er vi 17 dygtige specialister inden for fast ejendom, byggepladser og teknisk opmåling samt 3D scanning. Siden 1980’erne har vi opbygget en stor ekspertise, og vi sætter hver dag vores aftryk på ejendomsudvikling i en lang række store projekter i hele landet.

Bliv en del af en virksomhed med vokseværk

Vi har en masse spændende opgaver, der ligger og venter, og derfor leder vi efter én som dig. Da vi er vokset ud af vores rammer, rykker vi til marts ind i nye omgivelser i et lyst, åbent og moderne kontor i Holte langs Kongevejen tæt på Holte St.

Med dine kompetencer og kvalifikationer som teknisk designer sigter du mod at levere et godt produkt hver gang, og du kan indgå i en mindre organisation, hvor tempoet er højt, beslutningsgangen er kort, og samarbejdet er tæt.

Hvilke egenskaber kendetegner dig?

 • Teknisk designer med mindst 3 års erfaring: Det er et krav, at du har erfaring med at designe i Microstation. Det er en fordel, hvis du også kan arbejde i Revit.

 • Engagement: Du har en vilje til at lære, og du stræber efter at levere et godt produkt hver gang. Du er ikke bange for at spørge dine kolleger om hjælp, hvis du har brug for det.

 • Samarbejdsevner: Når vi er så få, er der en ret flad struktur. Vi arbejder på tværs af områder, og vi hjælper hinanden. De erfarne tager sig af de mindre erfarne, så spørg endelig, da vi tager os den nødvendige tid til, at alle føler sig godt tilpas.

 • Overblik og fleksibilitet: Du behøver ikke at være jonglør, men du skal kunne navigere i en hverdag, hvor prioriteterne kan ændre sig fra morgenstunden.

 • Struktureret og selvstændig: Du kaster dig ud i alle opgaver med oprejst pande, planlægger selv dine opgaver og sørger for at følge dem til dørs. Har du spørgsmål undervejs, skal du endelig sige til. Vi hjælper allesammen hinanden.

Du kan glæde dig til:

 • Spændende og udfordrende projekter: Du kommer til at designe en lang række af vores projekter i mindre og større skala.
 • Gode udviklingsmuligheder: Vil du gerne opdateres på den nyeste viden inden for vores felt gennem internationale kurser eller konferencer i udlandet? Så får vi booket en billet (og sandsynligvis er vi flere, der tager afsted).
 • Fleksible arbejdsforhold: Nogen arbejder fra kl. 7-14:30, og andre fra kl. 9-16:30. Vi foretrækker den daglige pingpong på kontoret, men skal du i zonen med en opgave, hente dine børn, eller have håndværkere forbi, er det intet problem med en hjemmearbejdsdag.
 • Gode ansættelsesvilkår: Du får en konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring.
 • Et uformelt arbejdsmiljø: Vi hjælper hinanden, lytter til hinanden og samler hinanden op, når der er brug for det. Latter er den bedste medicin.
 • Et stærkt sammenhold: Det skal være sjovt at gå på arbejde – og vi hygger os! Derfor tager vi bl.a. på en årlig teambuilding tur til udlandet.
 • Nyt og lækkert kontor: Vi rykker ind i nye rammer ved Kongevejen i Holte til maj – og der er en plads reserveret til dig!

Du kan se frem til følgende opgaver:

 • Arealberegning iht. BBR og Bek. 311.
 • Optegning af etageplaner fra punktsky
 • Udarbejdelse af situations- og bygningsafsætningsplaner
 • Assistere ved ejerlejlighedssager
 • Kvalitetssikring af tegninger og Revit-modeller fra samarbejdspartner
 • Tinglysning- og matrikulært sagsarbejde


Ansøgningsfrist d. 10. marts med forventet opstart d. 1. maj.

Send en kort motiveret ansøgning og dit CV til Landinspektør Bjørn Adsersen på mail bad@ckland.dk. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at sende en mail til Bjørn, eller give ham et kald på tlf. 30447707.

Er du i tvivl om hvem du skal i kontakt med?
Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet hurtigst muligt

"*" indicates required fields

Toftebakken 17, 3460 Birkerød
Design and powered by nood.